img1

BIOGRAFI


img1

BIOGRAFI


BIOGRAFI

Dr. Vakalidis E. Konstantinos

Doktor Vakalidhis lindi në Shtutgart të Gjermanisë më 1970.

Ka mbaruar studimet në mjekësi në vitin 1996 dhe mban titullin e doktorit të shkencave në mjekësi që i është akorduar nga Universiteti i Aristotelit të Selanikut.

Është pjesëtar i Lidhjes së Urologëve të Greqisë.

Pjesëtar i Lidhjes së Urologëve të Europës (E. A. U)

Pjesëtar i Lidhjes së Urologëve të Shteteve te Bashkuara të Amerikës (A. U. A.)

Facebook

Twitter

YouTube